Міжнародний конкурс юних бандуристів «Волинський кобзарик» 2017 м. Луцьк

Опубликовано 2.11.2017 в 13:10

Чудове музичне свято назавжди залишить теплий незабутній спогад у моїй душі — Міжнародний конкурс юних бандуристів «Волинський кобзарик»,який відбувся 27-29 жовтня у Луцьку!
Мала честь презентувати свою нову пісню «Ой, бандуронько, золотоголоса», яка була написана саме до цієї події, відкриваючи нею Гала-концерт фестивалю 29.10.2017.

28.10.2017 відбулася цікава зустріч авторів Алли Мігай та Ольги Угнівенко з учасниками та організаторами фестивалю. Щиро дякую всім за прекрасний прийом і оплески, а також, за знайомство з видатними особистостями України, зокрема Народною артисткою України Світланою Мирводою!
Особлива подяка Голові Правління Волинського обласного осередку Національної спілки кобзарів України Валентині Пилипчук за запрошення!

Незважаючи на обмаль часу та дощову погоду нам з Аллою Мігай таки вдалося побачити замок Любарта та музей друкарства з його старовинними книгами. Вразила зустріч з неперевершеним майстром каменю Миколою Микитовичем Голованем. Його роботи вражають реалістичністю.

 

Комментировать