Виставка 12 квітня 2014

Опубликовано 21.04.2014 в 21:02

«12 квітня в Бородянці відбулась унікальна подія – проект депутата Київської обласної ради Г.Єрка «Світло традицій», слоганом якого є «Наша сила – в єдності». В рамках проекту в районному Палаці культури за ініціативи заслуженого майстра народної творчості України писанкарки С.Вискочил та за підтримки Г.Єрка гостинно розчинило двері «Місто майстрів» — відкрились для всіх бажаючих майстер-класи з різних видів народного ремісництва…
…Окрім цього, на площі ім. Т.Г.Шевченка проходив ярмарок до Великодня, а в фойє Палацу культури було презентовано виставку дитячих малюнків до Великодня «Духовний світ очима дітей», організовану протоієреєм отцем Віктором (Талько)…
…Не менш цікавими гостями круглого столу стали Ольга та Тамара Угнівенки, знані на теренах Бородянщині видатні творчі особистості, що розповіли про свою книгу «Духовний скарб українського народу», яка стала в 2012 році переможцем Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України» в номінації «Моя країна». Книга унікальна тим, що в ній міститься характеристика творчої спадщини українців усіх областей нашої держави. Автори запросили учасників круглого столу до музею українського костюму і писанки, який Тамара Угнівенко створила в 2007 році на базі ДУ Науково-методичний центр «Агроосвіта»….
Коментарі свята написані журналістом і поетесою І.Тюпа-Гришиною, автором збірки «Білий сколих». Подробиці свята можна почитати на сайт Бородянської районної державної адміністрації (вихід на сайт)

Також я оформила на святі виставку своїх художніх виробів, фотографій. Експонувалися мої власні книги, наша з мамою книга «Духовний скарб українського народу» та диски моїх авторських пісень.
Фото виставки додаю нижче.

Комментировать