Зустріч з бібліотекарями району 24.10.2018

Опубликовано 25.10.2018 в 15:20

Директор Центральної районної бібліотеки для дорослих ВП.Вашуленко запросила мене взяти участь в одному із семінарів для працівників бабліоитек району. З радість відгукнулась на її пропозицію. З її публікації :

«Кажуть, талановита людина – талановита в усьому. В цьому могли впевнитися всі присутні на творчій зустрічі з нагоди презентації нових книжок нашої землячки, жительки Бородянки ,художниці, співачки, композитора,літератора, голови Бородянської районної організації Конгресу літераторів України,майстрині та просто чарівної жінки, Ольги Іллівни Угнівенко,яка відбулася 24 жовтня в малому залі районного ПК ім. Т. Г. Шевченка.
Мов зачаровані глядачі слухали пісні,вірші та прозові твори, дивилися на витвори мистецтва,зроблені руками талановитої землячки.
У січні 2018 року Ольга Іллівна видала пісенник зі своїми авторськими піснями під назвою «Любов – це щастя!».
А нещодавно вийшла збірка «Барви100», яка представляє собою поетичні та прозаїчні твори українською та російською мовами та знайомить з деякими художніми творами авторки.
Два різних видання об’єднує заклик письменниці і поетеси Любити, творити Добро, розвивати свій внутрішній світ,вивчати та примножувати традиції нашого народу.
В світі Ольги Угнівенко панує любов. ЇЇ пісні заворожують. Це не просто пісні і музика, це певна філософія Любові. Здається,що ця жінка сама є уособленням Любові. Любові до всього світу : до природи, до рідної землі, до людей,до всього доброго і прекрасного.»

 

 

Комментировать