З Днем народження Ларисо Миколаївно!

Опубликовано 24.03.2017 в 14:52

Видатна рукодільниця, Л.М. Ковальчук-Шустерман, народилася в м.Котовську на Одещині. Закінчила Одеський педінститут за спеціальністю інженер-педагог виробничого навчання. Тривалий час працювала директором автошколи у м.Києві.
Лариса Миколаївна, використовуючи старовинну техніку художньої гладі, малює голкою та ниткою, геніально відчуваючи колір, світло, композицію. ЇЇ роботи наповнені довершеністю, виваженістю; вони створюють відчуття чистоти, особливого свята. Понад 30 років професійно вишиває картини художньою гладдю та хрестиком, зашила понад 200 кв.м тканини.
Вона автор понад 300 картин, учасник майже сотні виставок, з них 52 — персональних. Її картини демонструвалися в Україні та за кордоном, частина з них перебуває у приватних колекціях в Греції, Австрії, США, Німеччині, Італії та Росії.
Роботи майстрині отримали Гран-прі ІІ-го Всеукраїнського конкурсу «Вишивка. Авторське рукоділля» та І місце у конкурсі 7-ї Міжнародної виставки «Тканини. Нитки. Фурнітура — 2005».
У 2006 р. Л.М.Шустерман отримала звання «Заслужений майстер народної творчості України».
Тож побажаємо майстрині довгих років плідної творчої праці в любові, радості, при міцному здоров’ї. Творіть нам на радість Ваші неперевершені полотна!
Сьогодні Лариса Миколаївна продовжує свою улюблену справу, виконуючи персональні замовлення у т.ч і за кордон (тел. для замовлень +38(063)7019648.

Комментировать