Презентація книги для дітей «Казковий подарунок».

Опубликовано 1.03.2016 в 18:44

аф

Свято українського слова та української пісні відбулося 17 березня 2016 року в Палаці культури ім.Шевченка, де Ольга Угнівенко з Іриною Мацковою (Лєсніченко, уроженка Бородянки, поет Словаччини) презентували свою книгу для дітей «Казковий подарунок».
Висловлюємо щиру вдячність всім, хто долучився до проведення заходу: депутату Київської обласної ради Галині Єрко, голові Бородянської районної ради Г.М.Єрко та його заступнику О.П.Черкашину, голові Бородянської райдержадміністрації О.Г.Янковому та його затупнику В.М.Корнієнку, голові Бородянської селищної ради О.В.Сахаруку, начальнику відділу культури Бородянської РДА Н.В.Вишинській, членам Бородянської організації Всеукраїнської Творчої Спілки «Конгрес літераторів України».
Приємно, що зала була переповнена глядачами. Серед них: керівники Бородянського району і селища, вчителі, учні шкіл, працівники дитячих садочків, бібліотек району, місцеві жителі.
Родзинкою презентації «Казкового подарунку» стали фільми-казки, озвучені автором Іриною Мацковою, які Ольга Угнівенко зробила на основі своїх ілюстрацій до книги. Юні виконавці Бородянських шкіл чудово декламували вірші з цієї книги.
Книгу «Духовний скарб українського народу» авторів Тамари та Ольги Угнівенко та книгу для дітей «Казковий подарунок» авторів Ірини Мацкової та Ольги Угнівенко заступник голови Бородянської районної ради Черкашин О.П. та голова Бородянської селищної ради Сахарук О.В. вручили всім школам та дитячим садкам селища Бородянки.
На свято завітали гості з м.Києва та містечка Макарів, які перед концертом відвідали музей «Українського костюма та української писанки» (смт Немішаєве), де провела для них змістовну екскурсію ініціатор та організатор створення цього музею Т.М.Угнівенко. Серед гостей: голова Київської міської організації ВТС КЛУ, видавець, поет Олег Федоров; журналіст видавництва «Українська культура» Леся Самійленко; поетеса з м.Москва Олена Дараганова; співаки Євгеній Орел, Павло Скляров; Заслужений діяч мистецтв України Алла Мігай зі своєю чарівною онукою Євгенією та ін.
Частина програми була присвячена альманаху «Під крилами любові» авторів Бородянської та Макарівської районних організацій ВТС КЛУ, який вийшов з друку в 2015 р. Делегація з смт Макарів, на чолі з головою Київської обласної організації ВТС КЛУ, керівника районної літературної студії «Сузір’я» І.Годенковим, достойно представили Центр творчості ім.Д.Туптала. Пан Ігор презентував глядачам, також, декілька творів зі своєї нової збірки «Утренняя поверка».
Свою поетичну та пісенну творчість подарували глядачам талановиті автори та виконавці смт Бородянка Олександра Жукова та її донька Софія, Олександра Садова, Ірина Мацкова, Оксана Шевченко і її учениця Діана Ковтун, Таміла Слівінська, Ольга Угнівенко.

Двогодинна програма презентації пролетіла ніби 10 хвилин (враження глядачів). Протягом усього свята тривала атмосфера душевного тепла та високої духовності, панували почуття Дружби, Добра, Любові, Поваги та Вдячності.
Підготувала та провела зустріч лауреат і переможець числених міжнародних, Всеукраїнських фестивалів та конкурсів, співачка, поетеса, композитор, художник, майстриня Ольга Угнівенко.

Відгук про нашу книгу написала Леся Самійленко в журналі «Культура і життя».

https://www.facebook.com/uakizh/photos/a.1626891970968280.1073741849.1529903350667143/1626892764301534/?type=3&theater

До нових зустрічей, шановні друзі!!!

Фотозвіт нижче.

Комментировать