Archive for Березень, 2018

Весна бринить на березневих струнах…

Опубліковано 26.03.2018 в 08:20

Весна бринить на березневих струнах

Дрібним дощем, веселим промінцем.

Пташиним гомоном пролитим всюди.

Життя рождає ніжним пагінцем.

Весна-чаклунка відкриває свято

Любові, радості, пісень, тепла.

Нестримно плинуть води та завзято,

Даруючи всьому нове життя.

Ранкове сяйво пробіжиться гаєм

Засяє мріями й моя душа,

Полине нова пісня небокраєм.

Яку придумає мені весна

26.03.2018

Вази “Писанки України”.

Опубліковано 24.03.2018 в 19:01

17 березня 2018 року в Центрі Української Культури та Мистецтва (м. Київ) відбулося відкриття виставки «Сонячний Великдень — 2018», де я представляла свої роботи, а саме вази , розписані у стилі писанок та квіти з фоамірану (чорнобривці та ромашки). Представлена вся Україна відповідно до нашої книги «Духовний скарб українського народу».

Вазочки 11 та 12,5 см висотою.

Сосна из фоамирана, мастер-класс.

Опубліковано 18.03.2018 в 17:04

Уважаемый гость! Представляю свой МК по созданию сосны из фоамирана.

Дерево получилось 41 см высотой, ширина кроны в радиусе 13-15 см.

Из остатков нарезанной хвои сделала маленькие елочки. Фото МК смотрите ниже.

 

“Сонячний великдень – 2018”.

Опубліковано 17.03.2018 в 21:15

17 березня 2018 року в Центрі Української Культури та Мистецтва (м. Київ) відбулося відкриття виставки “Сонячний Великдень – 2018”, де я представляла свої роботи, а саме вази , розписані у стилі писанок. Представлена вся Україна відповідно до нашої книги “Духовний скарб українського народу”.

Після урочистого відкриття виставки ми прийняли участь у чудовому майстер-класі, який провела майстриня-писанкарка Олеся Токарська. Я намалювала свою першу професійну писанку воском. Отримала неймовірне задоволення від творчого процесу. Раджу всім хоч раз спробувати зануритися в ці казкові почуття – народження маленького писанкового всесвіту, створеного власними руками.

Зустріч з Аллою Мігай 21 березня 2018 року.

Опубліковано 16.03.2018 в 22:31

Музично-поетична зустріч з автором числених творів для дітей, українською телеведучою, тележурналістом, співачкою, композитором,  Заслуженим діячем мистецтв України, чарівною жінкою Аллою Мігай, організована Краєзнавчим музеєм Бородянщини та Бородянською районною організацією «Конгрес літераторів України», відбулась сьогодні у малому залі Палацу культури ім. Т. Шевченка в смт Бородянка. До організації заходу доклали також зусиль працівники відділів культури, освіти, директори шкіл,  вчителі та вихователі, якім ми безмежно вдячні!

Особлива подяка голові Бородянської селищної ради Сахаруку О.В. за меценацтво та турботу про естетичний розвиток маленьких жителів селища. Адже глядачами сьогодні були вихованці дитячих садочків та учні молодших класів шкіл смт Бородянка.

Свято почалося з відео “Вечірньої казки”, з якої ніби вийшла наша гостя, тьотя Алла. Чарівний голос виконавиці та прекрасні мелодії захопили присутніх у залі і повели у світ казок, пісень, мультфільмів. Алла Вілоріївна майстерно володіла увагою глядачів – діти співали разом з нею, знайомилися з героями казок, міряючи їхні образи на свій голос та манеру виконання. Панувала надзвичайно весела та захоплива атмосфера. З піднесеним настроєм залишали залу гості та учасники свята.

Ми щиро вдячні шановній Аллі Мігай за прекрасну натхненну зустріч!

Школа №49 м. Київ, творча зустріч.

Опубліковано 12.03.2018 в 17:51

12 березня 2018 року відбулась творча зустріч з учнями 4-х класів та їх вчителями школи №49 м. Київ. Щиро вдячна за запрошення та організацію заходу Оксані Спасовій-Бойко!

Протягом зустрічі лунали мої авторські вірші, пісні та відеофільми. Познайомила всіх з аудіо дисками “Портрет”, “Бажай”, “Мовою серця” своїх власних пісень та книгами: “Духовний скарб українського народу”(автори Т.Угнівенко, О.Угнівенко), “Казковий подарунок” (автори І.Мацкова, О.Угнівенко), збіркою пісень “Любов – це щастя” (автор О.Угнівенко). До уваги глядачів експонувала невеличку виставку своїх робіт ручної роботи: ляльки-українці з полімерних глин, квіти з фоамірану, шалі ручного розпису технікою батик.

Активна, насичена бесіда захопила всіх присутніх у залі. Надто швидко сплинув відведений час, та всі ми використали його сповна. Задоволена тим, що моя творчість додала хорошого настрою та зацікавила дітей. Рада буду, якщо комусь з них допомогла у пошуку себе.

Бажаю всім натхнення до життя!!!

Концерт до 8 березня 2018 року .

Опубліковано 7.03.2018 в 21:40