Archive for Березень, 2024

Концерт “Поетично-піенна весна”

Опубліковано 29.03.2024 в 11:41

Вчора , 28 березня, відбувся чудовий захід “Поетично-пісенна весна” в Національному музеї літератури України спільно з Товариством зв’язків з українцями за межами України «Україна – Світ». Свої прекрасні твори виконували українські поетеси Ніна ДІДЕНКО, Лариса ПЕТРОВА, заслужена діячка естрадного мистецтва Тетяна ЛЕВИЦЬКА. Вірші Ніни ДІДЕНКО прозвучали у виконанні заслуженого діяча естрадного мистецтва України Ольги УГНІВЕНКО. Пісні на слова мисткинь прозвучали у виконанні народної артистки України Світлани МИРВОДИ. Майстри слова і пісні були нагороджені подяками від Товариства “Україна-Світ”, які вручила Голова Секретаріату Товариства Алла КЕНДЗЕРА, та від Національного музею літератури України, які вручила Генеральний директор музею Галина СОРОКА.Додаю кілька фото, решту добавлю згодом.

Пісні Юрія Мушкетика

Опубліковано 27.03.2024 в 16:52

26 березня на заході в Національному музеї літератури України, присвяченому пам’яті українського письменника Юрія Мушкетика, виконувала пісні на слова митця.

Блуза зі змінними рукавами

Опубліковано 5.03.2024 в 13:10

Пошила блузку зі змінними рукавами. Рукави відстібуються булавками в декількох місцях. Можна ці рукави причіпити до любої іншої маєчки при бажанні.